Diensten

Dakbedekking

Gaat u uw dakbedekking op uw platte dak vervangen? Dan kan de klus op 2 manieren worden uitgevoerd. In de meeste gevallen is het mogelijk om de nieuwe laag dakbedekking over de oude laag aan te brengen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om het gehele dak te vervangen. Voor meer informatie over onze werkwijze en de materiaal soorten.


Schoorsteen renovatie

Kampt u ook met een kapotte schoorsteen en zoekt u de ideale partner voor een schoorsteen renovatie, reparatie of vervanging? Kies dan voor de specialisten van AMG Dakprojecten.

Wanneer een schoorsteen slecht doortrekt en er terugslag van rook is, bestaat het risico dat er koolmonoxide in de woning komt. Dit is zeer gevaarlijk voor de gezondheid. Als de voegen van je schoorsteen versleten en poreus geworden zijn, is er een groot risico op lekkage. Deze lekkage is levensgevaarlijk als die door het versleten rookkanaal in de aangesloten gaskachel of haard terecht komt.


Dak renovatie

Bij AMG Dakprojecten verzorgen wij een vakkundige renovatie van uw dak. Naast een goed afgewerkt dak, gebaseerd op een betrouwbare dakconstructie, is nog veel meer mogelijk. U kunt denken aan dakisolatie in de vorm van begroeiïng (sedum of mos), warmte- en energie-installaties of een gebruiksdak, bijvoorbeeld in de vorm van een dakterras of daktuin.

AMG Dakprojecten verzorgt uw dakrenovatie deskundig, na een goede voorbereiding die wij samen met u treffen. . Wij onderzoeken de huidige constructie van het dak en naar aanleiding van uw wensen en eisen leveren wij u een technisch advies op basis waarvan u de keuzes kunt maken voor de wijze waarop wij uw dak renoveren.


Dakraam reparatie

Naast het leveren en plaatsen van dakramen, kunt u bij AMG Dakprojecten terecht om uw dakraam te repareren. Dankzij onze jarenlange ervaring met dakramen, kunt altijd bij ons terecht !

Dus als u iemand nodig heeft voor de reperatie van uw dakraam, bent u bij AMG Dakprojecten aan het juiste adres. Wij komen bij u langs om te kijken wat precies het probleem is, en kunnen vervolgens het dakraam repareren of desnoods vervangen.


Schoorsteen vegen

Het risico op brandgevaar beperken? Advies over veilig en verantwoord stoken? Een gezond leefklimaat in huis? Hiervoor bent u bij AMG Dakprojecten aan het juiste adres! Met meer dan 25 jaar ervaring zit schoorsteenvegen in ons bloed. Wij assisteren u graag om uw schoorsteen in topconditie te houden, zodat u zorgeloos kunt stoken en in huis een zo schoon mogelijke lucht heeft.

Regelmatige reiniging is belangrijk om uw schoorsteen in conditie te houden. Stof en roetdeeltjes hechten zich namelijk aan de binnenkant van het afvoerkanaal en vormen een laag creosoot die langzaam maar zeker aankoekt. Creosoot is een teerachtige, brandbare substantie die regelmatig verwijderd moet worden. Laat daarom regelmatig uw schoorsteen vegen: u stookt dan niet alleen beter, maar ook veiliger!


Lood & Zinkwerken

Lood leent zich voor allerlei dakvormen. Het is tamelijk ongevoelig voor invloeden van wind en weer; het lood wordt beschermt door een corrosielaagje.

Zink is duurzaam in het gebruik. Ook na jaren heeft het nog steeds dezelfde eigenschappen. Het wordt niet bros en veroudert niet. Het is heel goed verwerkbaar en repareerbaar. Bovendien behoeft het geen milieubelastende beschermlagen om de tand des tijds te kunnen doorstaan.


Trespa & Plastisol boeiboorden vervangen

In Nederland hebben we regelmatig te maken met hevige onweersbuien, regen en windhozen. Hierdoor hebben dakranden en boeidelen veel te verduren. Deze onderdelen moeten daarom regelmatig gereinigd en gerepareerd worden. Een tijdrovende klus, die veel geld kost. Om tijd en geld te besparen, kiezen steeds meer mensen er voor om de houten boeidelen te vervangen door kunststof exemplaren.

Materialen zoals HPL of Trespa® zijn hier zeer geschikt voor.


Dakvoetprofiel

Een veel voorkomend probleem bij woningen is dat vogels uw dak gebruiken om een warm en veilig onderkomen te vinden en hierbij te nestelen. Veel mensen staan er niet bij stil dat dit niet bevorderlijk is voor uw dakbeschot en eventueel dakisolatie wat toegepast is onder uw dak. Vogels brengen hierbij veel schade toe aan uw dak doordat ze alles gebruiken om een nestje te kunnen maken.